Home » BESTEL TIPS

BESTEL TIPS

Wees voorbereid en bestel op tijd.

 

De drukste weken van het jaar komen er weer aan. Elk jaar worden er weer meer pakketten besteld tijdens en rondom de feestdagen. Vrijdag is er al een piek geweest vanwege Black Friday, binnenkort staat Sinterklaas en Kerst voor de deur. Vorig jaar heeft deze drukte voor een aantal ongemakken gezorgd bij onze klanten zoals pakketten die later aankwamen dan verwacht. Voorkom dit jaar teleurstelling en maak gebruikt van onze tips.


Bestel tips :

1. Met stipt op nummer één: Bestel op tijd!
Wacht niet tot tot het laatste moment met bestellen, bestel ruim voor de dag voor je de producten nodig heeft. Dat scheelt een hoop stress en irritatie.

 

2. Blijf er niet voor thuis.
Het scheelt een hoop frustratie als je niet de hele dag thuis blijft wachten op je pakketje. Ben je niet thuis dan wordt het pakketje bij de buren bezorgd of bij het dichtstbijzijnde Service punt. Je kan er ook voor kiezen om een briefje op je deur te plakken met begeleidende tekst. Bijvoorbeeld: Pakketje mag achter het huis, pakketje mag in de blauwe container of onder de carport. Je kan op hetzelfde briefje schrijven dat de bezorger het briefje mag weggooien als het gelukt is. Zo ziet de volgende die langskomt niet waar jouw pakketje is. 

 

3. Kies zelf het bezorg moment.

Als je het pakket graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent. Als de bezorgers voor een dichte deur staan, duurt de bezorging van de pakketten langer 

 

4. Houd je Track en Trace in de gaten. 
Hoe graag wij je ook zouden willen vertellen waar je pakketje is, wij weten het ook niet altijd. Webwinkeliers hebben vaak niet veel meer inzicht dan jij. Ook wij raadplegen de Track en Trace pagina. Het is niet altijd mogelijk om in deze tijden van drukte elke chauffeur te gaan bellen of jouw pakketje er al bijna is. Die zijn al druk genoeg met het bezorgen. Hou dus de Track en Track pagina in de gaten voor de actuele status van jouw pakketje.

 

5. Haal je pakketje zelf op!
Bij veel webshops (en ook bij ons) heb je de mogelijkheid om je pakketje zelf op te halen. Op deze manier weet je 100% zeker dat jouw pakketje snel bij jou in handen is.