Home » Home

High Beef Bar

€ 1,00

High Beef Bar

€ 1,00

*** hypoallergeen nu 6 voor 5,00 ***

 

SAMEN INBalance  

85% vlees 15% aardappel, groenten, fruit en kruiden 

Samen INBalance 

 

Natuurlijk is INBalance Proefdiervrij

Wij staan voor het welzijn van dieren

Wij houden van vernieuwen en verrassen

Onze missie bij Inbalance  is om een zo natuurlijk mogelijke, smakelijke en heel verteerbare voeding voor uw hond en kat aan te bieden en dit tegen een betaalbare prijs. Het welzijn, het geluk en de gezondheid van uw hond en kat komen op de eerste plaats.

 

 

Waarom een koud geperste brok?

Koud geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume, waardoor de porties in vergelijking met de krokante brokken veel kleiner zijn. Wat weer zorgt voor een lagere belasting van de maag en minder kans op een maagtorsie ( maagkanteling)

Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de hondenbrokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in.

De uitstekende verteerbaarheidsgraad van de Inbalance brokken zorgt er tevens voor dat het onnodig is grote hoeveelheden te voeren hierdoor verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd.

Koud geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen en kan dus prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok.

Maar geperste hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe.

Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en daardoor is het minder belastend voor het milieu. Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 70 ºC blijven. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor volledig intact. 

Het staat het dichts bij vers vlees en is uitstekend te combineren met vers vlees ( Barf supporting)

 

Meer weten over INBalance  hondenvoer, klik op volgende link over INBalance 

INBalance kat

  • Voor iedere levensfase en leefstijl een preventieve, aangepaste voeding
  • Niet te platte brokvorm die door de kat goed op te pakken en te eten is
  • Speciaal voor bewuste katteneigenaren die hun dier echt iets meer willen bieden
     

De voordelen van INBalance op een rij:

 

Inbalance voeren kent buiten een voordeel voor je portemonnee, heel veel voordelen voor je hond en kat 

 

1. De hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting. 
2. Goed voor de ontwikkeling
3. Verbeterde weerstand
4. Mooie glanzende vacht
5. Tarwe (gluten) vrij
6. Een 100% natuurlijke voeding. Bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten. 

7. Geconcentreerde voeding met een lagere maagbelasting, zeer geschikt voor sportieve honden.

8.  Door het persen bij een lage temperatuur komen ingrediënten het best tot  hun recht en blijven  voedingsstoffen beter behouden. 

9.  Ideaal voor de moeilijke eter.

10. Ingrediënten van hoge kwaliteit als zalm, lam, eend, rund, gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen zorgen voor een  kwaliteitsvoeding

 

Vergelijk INBalance  met ander hondenvoer, klik op de volende link. INBalance vergelijk

 

 


Als eerste aanbiedingen en kortingscodes ontvangen, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbriefInbalance , het best  honden en katten voer van Nederland en België.


Volg Inbalance ook op social media