Home » Home

Door een prijs verhoging bij POSTNL (we mogen niet meer dan 23kg versturen) is de prijs van 1 zak gelijk gebleven alleen vanaf 2 zakken is er een toeslag bij gekomen van 2,95. De prijs van DHL en DPD  is wel gelijk gebleven. We gaan nog even bekijken of er nog andere mogelijkheden zijn. Onze excuses voor het ongemak 

Samen inBALANCE

 

Onze missie bij Inbalance hondenvoer is om een zo natuurlijk mogelijke, smakelijke en heel verteerbare voeding voor uw hond aan te bieden en dit tegen een betaalbare prijs. Het welzijn, het geluk en de gezondheid van uw hond komen op de eerste plaats.

 

Waarom een koud geperste brok?

Koud geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume, waardoor de porties in vergelijking met de krokante brokken veel kleiner zijn. Wat weer zorgt voor een lagere belasting van de maag en minder kans op een maagtorsie ( maagkanteling)

Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de hondenbrokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in.

De uitstekende verteerbaarheidsgraad van de Inbalance brokken zorgt er tevens voor dat het onnodig is grote hoeveelheden te voeren hierdoor verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd.

Koud geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen en kan dus prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok.

Maar geperste hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe.

Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en daardoor is het minder belastend voor het milieu. Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 70 ºC blijven. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor volledig intact. 

Het staat het dichts bij vers vlees en is uitstekend te combineren met vers vlees ( Barf supporting)

 

Meer weten over inBALANCE hondenvoer, klik op volgende link over inBALANCE

 

De voordelen van Inbalance op een rij:

 

Inbalance voeren kent buiten een voordeel voor je portemonnee, heel veel voordelen voor je hond.

 

1. De hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting. 
2. Goed voor de ontwikkeling
3. Verbeterde weerstand
4. Mooie glanzende vacht
5. Tarwe (gluten) vrij
6. Een 100% natuurlijke voeding. Bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten. 

7. Geconcentreerde voeding met een lagere maagbelasting, zeer geschikt voor sportieve honden.

8.  Door het persen bij een lage temperatuur komen ingrediënten het best tot  hun recht en blijven  voedingsstoffen beter behouden. 

9.  Ideaal voor de moeilijke eter.

10. Ingrediënten van hoge kwaliteit als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen zorgen voor een  kwaliteitsvoeding

 

Vergelijk inBALANCE met ander hondenvoer, klik op de volende link. Inbalance vergelijk

 

 


Als eerste aanbiedingen en kortingscodes ontvangen, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbriefInbalance , het best geperste hondenvoer van Nederland en België.


Volg Inbalance ook op social media