Home » Lees er hier meer over

We vinden een proefzakje namelijk te klein om echt een goede indruk van de voeding te kunnen krijgen. Daarom hanteren wij de INbalance-smaakgarantie.

 De acceptatie van INBalance hond is zeer hoog (98,8%), dus proeven is vaak niet nodig. Wij gaan er vanuit dat zelfs de meest kieskeurige Hond INBalance gewoon eet. Om de Hond het voer echt te laten proberen dient de hond volledig over te stappen. Pas na een langere periode van proberen is het mogelijk wat te zeggen over de effecten van de brok. Vandaar dat je het best een 12kg zak kunt bestellen, zodat je op die manier het voer goed kunt uitproberen.
 
Bevalt het niet? Dan kun je gebruikmaken van onze niet goed geld terug actie
Als jouw hond het voer niet goed eet of onverhoopt toch allergisch/overgevoelig blijkt te zijn voor één van de gebruikte ingrediënten, neem dan even contact met ons op. dan krijg je van ons je geld terug.

Smaakgarantie

 Je kunt aanspraak maken op onze smaakgarantie indien je binnen 100 dagen niet tevreden bent over ons product, het de eerste bestelling betreft op jouw adres en er niet meer dan 10% uit de zak is (maximaal 1 open zak en 1 gesloten zak). Neem hiervoor te allen tijde contact op met onze klantenservice via info@inbalance-petfood.nl.

 

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen welke voeding voor jouw hond  nu het meest geschikt is. De voedingsdeskundigen van het Inbalance team helpen je graag verder met een gratis (voedings)advies op maat. We bieden je met veel kennis en plezier graag alle benodigde begeleiding!