Home » Verzend en retour » Retourneren

Inbalance retourneren

 

Indien je een bestelling retour wilt sturen, dan kan dat binnen 14* dagen na aankoop. Stuur hiervoor eerst een e-mail naar info@inbalance-petfood.nl en geef duidelijk aan dat je jouw bestelling retour wilt sturen en de reden waarvoor. Indien u kiest voor crediteren van het aankoopbedrag hebben wij ook uw bankrekeningnummer nodig, vergeet deze niet door te geven. 

 

Als je dit gedaan hebt, kan je  op volgende link klikken om een retourticket aan te maken https://inbalance-petfood.shipping-portal.com/returns/

 

 

Het retouradres is:

 

Inbalance-petfood

Laan van Waalhaven 173

2497GK  Den haag

 

Pak de goederen goed in zodat deze niet beschadigen, print  het retourticket uit en plak deze op het pakket en breng het pakket naar het dichtstbijzijnde drop-off  point. 

De kosten (vanaf €3,95) voor het verzenden (van de klant naar Inbalance) zijn voor eigen rekening.

 

 

Bewaar altijd de track & trace code van het pakketje. Dit is namelijk het bewijs dat je het retour hebt gestuurd. Na ontvangst van de goederen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.De betaling van de credit zal plaatsvinden via onze paymentprovider,

 

 

Let op: tijdens de bedenktijd ben je als consument verplicht om zorgvuldig met het product om te gaan. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Wordt het pakket geopend teruggestuurd dan kunnen wij het  bedrag niet crediteren. Vergeet ook niet om de e-mail met de gegevens van de retour mee te sturen. Zonder de geprinte gegevens van de retourzending die wij per e-mail versturen na het aanmelden van de retour, kunnen wij het geld niet crediteren.

*Retour op basis van smaakgarantie

Hiervoor geldt een uitzondering op de bovenstaande regels. Je kunt aanspraak maken op onze smaakgarantie indien je binnen 100 dagen niet tevreden bent over ons product, het de eerste bestelling betreft op jouw adres en er niet meer dan 10% uit de zak is (maximaal 1 open zak en 1 gesloten zak).

LET OP: Dit moet de originele verpakking zijn. Neem hiervoor te allen tijde contact op met onze klantenservice via info@inbalance-petfood.nl.