Op voorraad

Nieuw Inbalance vers vlees grof wild/zwijn/kip 900gram

€3,95
  • Koop 6 voor €3,75 per stuk en bespaar 5%

(Actie 6voor €22,50) heerlijke super grove verseworst hier proef je de echte vlees smaak.

  • Direct uit eigen voorraad geleverd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering

Productinformatie

De achterliggende gedachte van ons INBalance vers vlees houdbaar is, om een waardige vervanger te hebben voor diepgevroren vers vlees.  Veel makkelijker dan diep gevroren vers vlees en in de koelkast minimaal 5 dagen houdbaar en ook te geven als  een gezond en lekker snoepje aan uw trouwe viervoeter. Ook ideaal voor honden of katten  met een gluten intolerantie ( tarweglutenvrij)

INBalance Versvlees is van dezelfde grondstoffen gemaakt als onze INBalance brok  van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond en kat.

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en verteerbaarheid voor uw hond en kat.

Ingrediënten:

30% wild,65% kip  zeewier, aardappelzetmeel.

Analytische bestanddelen Eenheid
Ruw eiwit 17,8%
Ruw vet 8,4%
Vocht 63,1%
 

Beoordeling

Super goede worst die bij onze honden en katten erg in de smaak vallen echt een aanrader

Debby Louter

Nieuw Inbalance vers vlees grof wild/zwijn/kip 900gram
Nieuw Inbalance vers vlees grof wild/zwijn/kip 900gram

€3,95